Lyslenke for festlige begivenheter

Når mørket faller på og lystimene blir færre, kan en kjede av lys virkelig lyse opp livet. Lyslenker er perfekte for å skape en koselig atmosfære i hagen, og det er uendelige muligheter for å dekorere med lys. Heng for eksempel stemningsbelysning i busker eller et tre eller kle terrassen i et hav av vakre pærer. Det er en enkel og praktisk måte å skape litt liv i den mørke tiden. Heng en lyslenke i trappen eller i taket eller hvorfor ikke på barnerommet, hvor du kan lage et himmelhvelving. Dekorativ belysning kan gi glede og hygge selv i de mørkeste månedene. Det spesielle med en lyslenke er at du kan bruke dem til å skape en koselig atmosfære i alle slags rom hele året, da designene består av mye mer enn de tradisjonelle lyslenkene til juletreet. Det finnes lyslenker for enhver anledning og dekorstil, fra industriell til skandinavisk, i form av individuelle lyspunkter, kjegler, kuler og til og med små glødelamper, flerfargede eller ensfargede. Du kan med fordel innrede hjemmet ditt med lyslenker. Enten du er ute etter en klassisk lyslenke med mange små pærer eller en trendy lyslenke med store pærer, er det noe for deg.

Hvis dette høres ut som noe for deg, så finner du her den perfekte lyslenke.

Slik installerer du lyslenker

Det er veldig enkelt å installere lyslenke. I de fleste tilfeller trenger du bare en stikkontakt. Hvis de skal monteres på vegg eller tak, kreves det noe tilbehør for å få et sikkert feste.

For glatte overflater er gjennomsiktig dobbeltsidig tape ofte nok. Andre alternativer er klips, men noen strenglys har også sugekopper for å feste dem til vinduer. Strengelys kan også plasseres rundt hvilken som helst fast ramme uten ekstra feste. Utendørs er takrennekroker også ideelle for imponerende lysdekorasjoner.

Forskjellen mellom innendørs og utendørs lyslenker

Lyslenke for innendørs bruk må ikke brukes utendørs, da de ikke er designet for vind- og værforhold. Disse har IP44 beskyttelsesgrad, som betyr at de er beskyttet mot væskesprut og faste fremmedlegemer med en størrelse på over 1 mm.

Du trenger ikke lenger å bytte pærer på lyslenker med moderne LED-lys. LED-lys har lang levetid, noe som sikrer mange års glede av lyskjedene uten å hele tiden lete etter og skifte nye pærer. Med de flotte elektriske lysene slipper du også brannfaren dersom du glemmer å blåse ut lyset etter en hyggelig kveld. Du kan med fordel investere i strenglys med solceller til utendørs bruk, slik at du slipper å trekke kabler eller bytte batterier.

Hvis du ønsker å lyse opp hjemmet ditt, hvorfor ikke vurdere å kjøpe en lyskjede på nett hos Lampegiganten? Lampegiganten har et omfattende utvalg stilige og rimelige lyslenker som passer perfekt inn i enhver type interiørdesign. Med design fra klassisk til moderne, er det enkelt å finne en lysstreng som matcher stilen din. Sjekk ut utvalget i dag og la deg overraske over det fantastiske utvalget av lysstrenger. Gjør deg klar til å lyse opp hjemmet ditt med den perfekte belysningsløsningen!